1403/1/27 دوشنبه
فرارسیدن عید نوروز و تقارن آن با ماه مبارک رمضان را به اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه پیام نور شیروان تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

.

"به‌نام خداوند بخشنده و مهربان"
یا مقلّب الْقُلوبِ و الأبصار، یا مدبّر اللّیل و النّهار، یا مُحوّل الْحَولِ و الأحوال، حَوّلْ حالَنا إلی أحسَنِ الْحال.
سـال جدیـد به قـدوم موسـم رمضان آراستـه گشتـه و درختـان به خلعـت نـوروزی قبـای سبـز در برگرفتـه و  کـلاه شکوفــه بر سر نهـاده‌اند.
همان طور که فصل بهار، فصل رویش طبیعت و جان گرفتن دوباره آن است، نزول قرآن در ماه مبارک رمضان نیز حیاتی دوباره بر روح و جان انسانهاست.
امیدواریم سال جدید در سایه قران سالی پر از خیر و برکت همراه با سلامتی برای همه مردم سرزمینمان ایران اسلامی باشد.
این دگرگـونی شگرف طبیعـت فرصتـی است برای اندیشیـدن انسـان به عظمت کبـریایی خالق هستی، نو شدن و تجدید حیات تا خویشتن خـویش را از نسیـان و غفلـت رهایـی بخشـیم.
در سال جدید که از سوی مقام معظم رهبری(دامت برکاته) به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است انشاالله در سایه قران وبه برکت ماه مبارک رمضان شاهد تداوم و موفقیت های روز افزون خانواده دانشگاه پیام نور در عرصه های مختلف باشیم.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور شیروان